X
X
Back to the top
X
X

FAQ

GRATIS VERZENDING voor alle bestellingen boven €299.00 |  Bestel nu

 Volg direkt je pakket met Track & Trace

Als u de e-mail die we u hebben gestuurd om uw bestelling te bevestigen, niet heeft ontvangen: Controleer of u uw e-mailadres correct bij uw bestelling heeft ingevoerd. Kijk in uw map met ongewenste e-mail of spam of het bevestigingsbericht daar in plaats van in uw inbox is afgeleverd. Voeg ons emailadres aan uw adresboek toe.

Wij doen elke dag ons uiterste best om voor elke klant hun bestelling z.s.m. te verwerken, dit kan 1 tot 3 werkdagen zijn tot uw bestelling wordt verstuurd. In aanloop naar de feestdagen en door de coronamaatregelen is het erg druk. Sommige pakketten naar binnen- en buitenland zijn helaas langer onderweg. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Volg je pakket via Track & Trace.

Betaling Ontvangen

Zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Bestellingen waarvan de betaling op vrijdag NA 14:00 uur op onze rekening wordt bijgeschreven worden maandag verstuurd. Mocht het voorkomen dat het bestelde product (tijdelijk) niet leverbaar is, dan wordt u hierover op de hoogte gebracht en zal er worden gekeken naar een oplossing.

  • GEEN SCREENSHOT van uw betaling sturen, tenzij WIJ erom vragen. Een screenshot van betaling is geen bewijs voor ons dat u de betaling heeft voldaan. Wanneer uw betaling op onze rekening is bijgeschreven, ontvangt u vanzelf hiervan een bevestiging!
  • VERMELD GEEN PRODUCTNAMEN of ONZE WEBSITE als u ons betaald via iDEAL, Klarna, Bankcomfort en Creditkaart.
Verzending & Levering
  • Let op! MAANDAG t/m VRIJDAG zijn wij bereikbaar voor al uw vragen van 09:00 tot 21:00 uur, ook voor het versturen van de Track & Trace. Voor en na deze tijden beantwoorden wij alleen de nieuwe bestellingen.
  • Let op! ZATERDAG & ZONDAG reageren wij alleen op nieuwe bestellingen en worden ook geen bestellingen verstuurd of vragen beantwoord, deze worden maandag beantwoord.
Track & Trace

Bestellingen worden eind van de dag verstuurd, de track en trace volgt later op de avond en sturen wij u meteen door. U hoeft ons niet te vragen om uw Track en Trace, die krijgt u vanzelf!

  • Let op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die zoek raken of niet tijdig worden geleverd door Postnl, Bpost, DHL, DPD, GLS.

Wanneer de track en trace aangeeft dat uw pakket is afgeleverd is het voor ons ook werkelijk afgeleverd door Postnl, Bpost, DHL, DPD, GLS.

Wij gaan hierover ook niet in discussie! Er wordt te veel misbruik van gemaakt!

Opmerkingen
  • VERMELD GEEN PRODUCTNAMEN of ONZE WEBSITE als u ons betaald via iDEAL, Klarna, Bankcomfort en Creditkaart.
  • Wij gaan niet in discussie over pakketten die zoek raken of niet tijdig worden geleverd door Postnl, Bpost, DHL, DPD, GLS.

Anabolen & Medicijnen

Lees voor het gebruik van geneesmiddelen altijd eerst de bijsluiter. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Openingstijden

Maandag0:00 - 24:00 uur
Dinsdag0:00 - 24:00 uur
Woensdag0:00 - 24:00 uur
Donderdag0:00 - 24:00 uur
Vrijdag0:00 - 24:00 uur
Za & Zo0:00 - 24:00 uur

© 2020-2021 Anabolenenmedicijnen.nl | Alle rechten voorbehouden.

Prijs- en assortimentswijzigingen, drukfouten en/of uitverkocht voorbehouden.